Voor uw zomer- all season & winterbanden

TC TIRES - Harelbeke - Wissel zomer-winterbanden

Zijn uw banden dringend aan vervanging toe of lopen ze stilaan op hun laatste benen? Kom dan zeker langs bij TC Tires voor een nieuw stel zomer- all season & winterbanden in Harelbeke. Wij bieden niet enkel de beste kwaliteit, maar wij zorgen ook voor een feilloze plaatsing.

Stockeren van uw banden

Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor de jaarlijkse wissel van zomer- naar winterbanden en omgekeerd. Daarbij stockeren wij uw banden kosteloos en zorgvuldig onder de juiste omstandigheden.

Waarom winterbanden? Die zijn beter bestand tegen een ‘grillig’ wegdek: droge weg, regen, nat wegdek, diepe waterplassen, verse sneeuw, ijzel, losgereden ijs, aangevroren sneeuw, etc... Bij temperaturen onder zeven graden wordt het rubber van zomerbanden veel minder efficiënt. Ook is er meer grip op droog en nat wegdek bij lage temperaturen, bij sneeuw en ijs, kortere remweg...

Stel ons uw vragen

Het zou best weleens kunnen dat u nog bepaalde vragen heeft over de zomer- all season & winterbanden van TC Tires in Harelbeke. Dan kunt u Tom Callens steeds contacteren.